Persoonlijke aandacht en gefundeerd vertrouwen

Vermogensmanagement

De juiste architectuur voor uw vermogen is van belang voor nu en later. Zodat u de controle houdt en proactief advies krijgt van mensen die hun vak verstaan. Met verrassende en innovatieve invalshoeken. Vermogensmanagent staat of valt bij de juiste adviseurs. Op ieder terrein de juiste beslissingen kunnen nemen en het overzicht behouden over de consequenties van die keuzes. Dat kan enorm overweldigend zijn!

Wat geeft u uit handen en wat niet, en aan wie dan?

Als vermogensarchitecten treden wij op als projectcoördinator. Samen met u maken we een strak en goed doortimmerd bouwplan. Wij zorgen ervoor dat alle specialisten doen wat nodig is om dit plan te realiseren. Zodat u bezig kunt zijn met wat u het liefste doet.

 

Of het nu gaat om de planning van uw vermogen, de groei van uw vermogen, fiscale en juridische aspecten of om familiezaken.
Het is altijd maatwerk, gebaseerd op úw wensen.

De integrale benadering van de vermogensarchitecten

Vermogen

1. Het vermogen

We maken niet alleen het plan, maar begeleiden ook bij de uitvoering. We kijken zowel naar de privésituatie als naar de zakelijke én de familie. Waar nodig schakelen we gespecialiseerde adviseurs in.

 

Doordat we volledig onafhankelijk opereren, hebben we maar één belang: dat van u. Daarbij is proactiviteit een belangrijke kernwaarde. Met de juiste deskundigen in het team is er synergie tussen alle adviseurs, zonder ruis in de communicatie.

 

We beschikken over alle relevante certificaten en registraties om dit goed onderbouwd en vertrouwd te kunnen doen. Maar vertrouwen is goed, controle is beter. Daarom hebt u zelf altijd de controle in handen.

Vermogen
Fiscaal

2. Fiscaal, juridisch

Bij vermogensplanning kunnen zowel fiscale als juridische optimalisatie een groot verschil maken. En daarmee de inzet van uw vermogen zo succesvol mogelijk. We stemmen alle adviezen op elkaar af en zorgen dat ze passen binnen de doelstellingen.

 

Wij gaan hierbij zeker niet op de stoel van uw specialist zitten. Wij werken samen met hem of haar.

 

We werken met uw vertrouwde personen, of ons eigen netwerk van specialisten. Wat u het beste past.

Omdat geen twee situaties hetzelfde zijn, valt er nog veel meer te vertellen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Familie

3. Familie

Uw belangrijkste vermogen staat niet op de bank, maar zit bij u aan de tafel! Wat is er binnen uw familie of gezin nodig en wanneer? Uw doelstellingen voor de inzet van uw vermogen binnen en voor uw familie zijn leidend.

 

We treden graag op als klankbord om die doelstellingen helder te krijgen.

 

Opleiding, ondernemen en maatwerk advies. We verwijzen niet door maar vullen het kernteam aan met de benodigde specialisten. Zodat die altijd integraal binnen het bouwteam hun rol vervullen.

Familie
Toekomst
Toekomst

4. Toekomstbestendig

Over sommige onderwerpen denken we liever niet na. Maar juist die kunnen ongelofelijk belangrijk zijn. Als familieomstandigheden veranderen, bijvoorbeeld.

 

Nogmaals, het zijn geen leuke onderwerpen. Maar wat als u of uw kind gaat scheiden? Wat als u betrokken raakt bij een ongeluk en niet meer kunt communiceren?

 

Behalve de emotionele impact kunnen ook de financiële gevolgen groot zijn. Er wél over nadenken kan ervoor zorgen dat u de gevolgen kunt beïnvloeden. Bijvoorbeeld met een levenstestament. Verstandige en bewuste keuzes maken het verschil.

Onze rol is die van persoonlijk adviseur. We onderscheiden ons door een hoge kwaliteit van dienstverlening, gekoppeld aan oprechte en persoonlijke aandacht.

Daarmee ondersteunen we ambitieuze ondernemers en vermogende families met een drukke agenda.