Wij bewaken voor u uw financieel overzicht

Vermogensarchitecten doen het anders

Er zijn tal van financiële specialisten te vinden. En ongetwijfeld zijn ze allemaal goed in wat ze doen. Maar belangrijk is het overzicht over de verschillende disciplines. Dat alles op de juiste manier op elkaar is afgestemd, voor een goed resultaat. Op de manier waar u blij van wordt.

Zoveel smaken, zoveel specialisten

Als vermogensarchitecten zorgen we voor een integrale benadering, gecombineerd met persoonlijke aandacht. De specialisten doen waar ze goed in zijn. Wij zorgen voor de onderlinge samenhang.

Een integrale benadering: hoe werkt dat?

Inventarisatie
Inventarisatie

1. Inventarisatie

We starten met het inventariseren van alle aspecten die van belang zijn voor uw vermogen. Daarbij horen de financiële kant, de persoonlijke kant en uw doelstellingen.

 

Met andere woorden: we kijken naar de opbouw van uw vermogen, zowel privé als zakelijk, naar uw persoonlijke situatie en uw wensen. Altijd met een stapje extra.

 

We analyseren en we luisteren. Pas als we echt en precies weten wat uw wensen en doelen zijn, kunnen we u daarbij helpen.

Vermogensstatuut

2. Vermogensstatuut

Al uw wensen en doelen worden opgenomen in een vermogensstatuut. Zie het als de tekening van de architect. Dit statuut is de basis van alle activiteiten, uitgevoerd door experts en altijd maatwerk.

 

Het vermogensstatuut geeft inzicht en overzicht. Voor alle betrokken specialisten – én voor u. We leggen vast wat het te voeren beleid is en maken dat transparant. Dit geeft de basis voor een doortimmerd risicomanagement en maakt vervolgbeslissingen helder en makkelijk.

 

Wij regisseren en bewaken de onderlinge samenhang van de activiteiten.

 

U hebt de controle en neemt de beslissingen.

Meer weten wat een financieel bouwplan voor u kan betekenen?

Ondersteuning
Ondersteuning

3. Team van deskundigen

We vormen uw eigen Virtual Family Office met verschillende experts. Uw kernteam dat continu uw belangen behartigt zonder dat er concurrerende belangen in de weg zitten. Ons netwerk is uw netwerk.

 

De samenstelling van dat team bepalen we samen. Vertrouwde gezichten en deskundige adviseurs hebben ieder hun eigen rol en werken gecoördineerd samen. Met het kernteam is periodiek overleg en we zorgen voor een integrale benadering van zowel privé als zakelijk.

 

Door de interactie van verschillende disciplines is er een continue ideeëngeneratie en kan er zeer proactief worden gewerkt. Zonder ruis in de communicatie en zeer efficiënt.

Evalueren

4. Evaluatie

Om zeker te weten dat een plan nog het juiste is, zijn er evaluaties. Op vaste momenten, maar ook als omstandigheden daarom vragen, evalueren we met elkaar – of met het complete kernteam.

 

Ieder vermogensstatuut bestrijkt een lange termijn en vraagt om jaarlijkse ijking.

 

Verandert de situatie dan veranderen mogelijk ook uw wensen.

 

Als klankbord en vertrouwenspersoon zetten we onze ervaring in voor uw doelen. Tegelijkertijd monitoren we alle investeringen en beleggingen en u houdt de regie.

Evalueren

Zorgen dat alle inspanningen gericht zijn op hetzelfde resultaat. Dat er inzicht en overzicht is over alle financiële activiteiten – én u altijd de controle houdt. Dat is ons doel.