Wie zijn de vermogensarchitecten?

Het bouwwerk achter vermogensarchitecten

Vermogensarchitecten is een samenwerking van Koemans Vermogensmanagement B.V. en Kuiper Vermogensmanagement B.V.. We hebben beiden jaren gewerkt bij onder andere Rabobank en Schretlen & Co en zijn inmiddels ook beiden alweer wat jaren associate partner bij IBS Capital Allies.

(Past het bij uw doelstellingen en wensen, dan kunnen we het vermogensbeheer professioneel voor u regelen via IBS Capital Allies . Zie www.ibsca.nl.)

 

Allebei inmiddels werkzaam als zelfstandige en met dezelfde overtuiging, besloten we de handen ineen te slaan. We houden van het helder en onafhankelijk behartigen van de belangen van onze klanten.

Vanuit passie en plezier voor het werk naar duurzaam succes

Met persoonlijke aandacht en plezier zetten we onze ervaring in voor duurzaam succes.

 

Benaderbaar en betrokken. We zijn ervan overtuigd dat dat het verschil maakt. En dat horen we terug van onze klanten. Om dat te kunnen realiseren, kun je maar voor een beperkt aantal klanten werken. Zodat we altijd klaar kunnen staan als u ons nodig heeft. Rechtstreeks!

 

Alleen zo haal je het beste uit iedereen.

“Ik hou ervan om mensen bij elkaar te brengen. De voldoening van het volledig regisseren van een vermogensplan voor een ondernemende familie geeft mij energie. Het mooiste is om dat langdurig en voor opeenvolgende generaties te mogen verzorgen.

 

Mijn ervaring en kennis dank ik niet alleen aan mijn jarenlange ervaring als senior vermogensbeheerder en vermogensmanager, ook mijn masters MBA, MFP en RBA geven een solide basis. Daarnaast ben ik ingeschreven bij het Dutch Securities Institute (DSI).

 

Voor een goede relatie is vertrouwen en respect belangrijk. Met een gefundeerd plan kun je op een leuke manier samenwerken aan het realiseren van de doelen.

 

Mijn streven daarbij is de dingen niet spannender te maken dan ze zijn, maar kennis en kracht te bundelen door de juiste specialisten op de juiste plaats te zetten.”

 

Marinus Koemans –

Kennismaken?

Een gesprek kost niet meer dan de tijd voor een kop koffie.

“Mijn persoonlijke doel is iedere dag kansen zien en verbeteringen realiseren. En dat met een glimlach op mijn gezicht.

 

Ik geniet van het helpen van mensen bij het behalen van hun doelen. In de sterk veranderende financiële wereld, groeide mijn overtuiging dat het anders en beter kon. Als nuchtere tukker, wil je dat dan ook laten zien.

 

Met vele jaren ervaring als senior vermogensbeheerder en vermogensmanager, besloot ik dit in de praktijk te brengen door als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Mijn masterscriptie (2016) droeg de titel ‘De vermogende klant centraal’ en dat is precies wat ik voor ogen heb. Daarnaast ben ik gecertificeerd financieel planner (CFP) en ingeschreven bij het Dutch Securities Institute (DSI).

 

Er is geen klant hetzelfde, dus is de beste oplossing voor vermogensmanagement altijd maatwerk. Oprechte aandacht en betrokkenheid zorgen voor een langdurig optimaal resultaat.

 

Waar wordt iemand blij van? Dat is de vraag die voorop staat. En die vraag is vaak al een echte eye-opener.”

 

– Robert Kuiper

De kernwaarden van de vermogensarchitecten zijn:

no-nonsense, betrokken, passie, plezier en pro-activiteit.